Games

Het is altijd leuk om zo af en toe online een spelletje te spelen. Met name jongeren vinden vaak de multi player games geweldig om te spelen op hun computer of spelcomputer, maar tussendoor een eenvoudige game spelen op een smartphone of tablet is natuurlijk ook erg spannend. Games zijn inmiddels allang niet meer alleen voor jongeren, ook de wat oudere speler kan genieten van een ongelooflijk groot en divers spelaanbod. Geld hoeft het niet te kosten, want er zijn meer dan genoeg gratis spelletjes te vinden. Echter als je met het spelen van games ook echt geld wil winnen, dan is "gratis" natuurlijk niet echt van toepassing. Toch zijn er aanbieders die nieuwe spelers gratis echt speel geld geven als een soort beloning voor het aanmaken van een account. In onderstaand overzicht vindt je er hiervan een aantal. Het betreffen trouwens echt niet enkel zogenaamde "instant win games" aanbieders (spellen waarbij je geen invloed kan uitoefenen op het verloop en de uitkomst). Zigiz is bijvoorbeeld een platform met leuke spellen waarbij het ook kan gaan om vaardigheid.

WinsPark WinsPark Zonder storten 5 euro gratis + 150% bonus tot max. 200 euro Meer info
Zigiz Zigiz Gratis 45 credits (t.w.v. €4,50) + 50% stortingsbonus Meer info
Gratorama Gratorama Gratis 7 euro zonder storting + max. 200 euro bonus Meer info

WinsPark

Bij WinsPark kan je rekenen op een mooie verzameling geld win games in de volgende categorieën: slots, scratch cards, bingo & instant games. Je hebt dus te maken met vrij simpele spelletjes die je allemaal met echt geld kan spelen. Een groot voordeel is het gegeven dat je zelf de inzet hoogte per spel kan bepalen en daarmee ook de maximaal te winnen hoofdprijs. Zo kan je al met een inzet van 10 cent bingo spelen en kans maken op 1.000 euro of wat dacht je van een kraslot spel met een inzet van 1 euro voor een kans op 100.000 euro? Bij WinsPark kan je helaas niet zonder registratie in de demo modus kennis maken met het spelaanbod. Je zal dus eerst een account moeten aanmaken, waarna je kan inloggen op je persoonlijke en Nederlandstalige speelomgeving. Er is geen software download vereist, alle games zijn in je browser te spelen in HTML5. Ook als je met je smartphone wil spelen is dit bij WinsPark geen enkel probleem (tevens zonder download).

Het aanmaken van een account wordt bij WinsPark gelijk beloond met 5 euro gratis echt speelgeld. Je hoeft hiervoor helemaal niks te doen en het verplicht je ook nergens toe. Met je 5 euro kan je dus gelijk een game naar keuze uitkiezen en kans maken op echte winsten. Natuurlijk heb je wel te maken met de zogenaamde bonus voorwaarden, anders zou je de 5 euro ook gewoon kunnen laten uitbetalen. Het komt er op neer dat je de 5 euro 30 keer moet rond spelen. Dit zal geen enkel probleem hoeven te zijn als je een prijs van 150 euro of meer wint. Geen geluk gehad met de 5 euro gratis? Speel credits koop je veilig met ideal en je zal een mooie 150% bonus tot maximaal 200 euro ontvangen. Naast deze nieuwe spelers promotie kan je rekenen op een gratis spaarprogramma, spannende toernooien en regelmatig unieke acties.

Ontdek de leuke WinsPark games met 5 euro gratis

Zigiz

De kans is groot dat je Zigiz wel kent, want zij richten zich al vele jaren op Nederlandse liefhebbers van leuke spelletjes zoals 5Dice, Mahjong en Bubble up. De games van zigiz zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: puzzels, classic games, bordspellen en kaartspellen. Daarnaast zijn er onlangs multiplayer games toegevoegd en worden er toernooien gehouden. Het leuke van de Zigiz games is met name dat je zonder registratie gratis kan spelen. Op deze manier kan je speelplezier beleven zonder dat het geld hoeft te kosten. Je zal als niet geregistreerde speler wel reclame te zien krijgen, maar of dat nou een probleem is? Als je wel een account aanmaakt hoef je sowieso minder reclame video's te bekijken en is gratis spelen nog steeds mogelijk. Een bijkomend voordeel: je ontvangt 45 credits als welkomst kadootje. Het aantal credits staat gelijk aan €4,50. Wil je meer credits kopen, dan zal je bij een eerste storting een 50% bonus ontvangen (zonder inzet voorwaarden).

Het grote voordeel van de Zigiz games is met name dat er spelletjes aanwezig zijn waarbij het niet alleen om geluk draait. Bijvoorbeeld bij een aantal kaartspellen zal je eigen vaardigheid ook een grote factor zijn in het al dan niet behalen van winsten. En zelfs bij de overige spelletjes is het altijd meer dan klikken op "speel" en het verloop afwachten. Je zal dus zelf echt wat moeten doen en juist dat maakt het erg leuk. Ben je erg vaardig geworden in een spelletje... dan is een toernooi altijd een aanrader. Je maakt dan namelijk ook nog eens kans op de jackpot.

Speel de leukste games met 45 gratis credits en win!

Gratorama

Voor een online gaming platform is Gratorama misschien een wat vreemde naam, echter het is zeker een platform die wij je van harte aanbevelen. Je ontvangt namelijk als dank voor het aanmaken van een account, maar liefst 7 euro gratis speelgeld om de leukste online games te kunnen spelen. Je zal gelijk kans kunnen maken op mooie winsten. De 7 euro zal wel in je bonus geld balans worden bijgeschreven en kan je dus niet gelijk laten uitbetalen. Het doel is om aan de inzet voorwaarden te voldoen van 30 keer rondspelen. Dit lijkt vaak, maar als je af en toe een mooie prijs wint, zal het geen enkel probleem hoeven te zijn. In ieder geval kan je mooi het spelaanbod leren kennen en dan is het wel raadzaam als je kiest voor lage inzetten. De winkans is namelijk vrij hoog (gemiddeld valt er op 1 v/d 3 spellen een prijs).

Gratorama is eigenlijk in alle opzichten te vergelijken met WinsPark, met de zelfde games en speelomgeving. Het verschil zit hem met name in de promoties. Desondanks staat Gratorama wel in ons overzicht en wel om de 7 euro gratis actie.

Ontvang maar liefst 7 euro helemaal gratis