Prijzen winnen met prijsvragen

Als je in Google zoekt naar prijzen winnen, dan zal je met name website tegenkomen die een dagelijks overzicht bieden van prijsvragen. Hier is natuurlijk niks mis mee, want het is een mogelijkheid om leuke prijzen te kunnen winnen. Vaak is deelname eenvoudig (bij echte prijsvragen staat het antwoord er vaak al bij) en is het soms weinig anders dan je e-mail e.a. persoonlijke informatie te verstrekken. Het is dan wel goed om te weten dat er eigenlijk twee verschillende soorten online prijsvragen zijn:

Prijsvragen die worden gehouden door online marketingbureaus hebben vaak een commercieel doel. Je herkent ze vaak aan een aantrekkelijke prijs die je kan winnen met een waarde van 500 euro of meer. Daarnaast is deelname simpel, maar wordt er wel erg veel persoonlijke informatie gevraagd. Verder zal je altijd akkoord moeten gaan met de geldende voorwaarden en juist dit kan betekenen dat je wel erg vaak commercieel benaderd gaat worden. Dit soort prijsvragen bereiken meestal een erg groot publiek en wel omdat webmasters beloond worden met elke geslaagde registratie. Stel dat je kan deelnemen aan een prijsvraag met een kans op shop tegoed van 1.000 euro. Dan weet je eigenlijk al dat dit een marketing stunt is en dat de kans om te winnen erg klein is. Dit soort acties worden ook wel eens onder de noemen enquête gehouden.

Verder zijn er nog de prijsvragen die worden georganiseerd door bedrijven zelf met als doel om reclame te maken voor hun eigen product of dienstverlening. Dit hoeven trouwens niet eens altijd grote bedrijven te zijn. Een lokale cateraar kan bijvoorbeeld een prijsvraag houden met als te winnen prijs een buffet voor 10 personen. De prijsvraag zal je dan meestal eerder kunnen zien als een zogenaamde deel en win actie middels facebook. Het doel van de betreffende cateraar: meer volgers op zijn facebook pagina, zodat er bij nieuwe posten een groter publiek wordt bereikt. Natuurlijk zijn dit soort acties er in vele denkbare vormen. Je herkent ze vaak aan een relatief bescheiden prijs en er wordt meestal geen of weinig persoonlijke informatie gevraagd. En juist dit soort prijsvragen zijn de moeite waard om aan deel te nemen.

Deelnemen aan prijsvragen

Er zijn mensen die dagelijks deelnemen aan prijsvragen die ze vinden middels de grotere prijsvragen overzicht websites. Zij herkennen als geen ander de marketing prijsvragen die vooral als doel hebben om persoonlijke gegevens te achterhalen die gebruikt worden voor persoonlijk gerichte marketing. En deze laten ze dan ook links liggen. Deelnemen aan de overige prijsvragen kan dan ook best lonend zijn, alhoewel er vaak wel producten worden gewonnen. Heb je niks aan je prijs, dan is ruilen of verkopen altijd nog een optie. Bedenk wel dat als je het ook op deze manier zou willen doen, dat er best veel tijd in gaat zitten. Daarnaast zijn er vele andere die dagelijks deelnemen, zodat de win kans niet erg groot is. Ga je wel de uitdaging aan.. maak dan zeker even een nieuw mail adres aan, bijvoorbeeld bij Gmail en gebruik deze alleen voor de prijsvragen.

Geld winnen

Wil je liever geld winnen dan prijzen waar je misschien niks of weinig aan hebt? Dan kan je beter de prijsvragen websites links laten liggen en bijvoorbeeld via onze website eens te kijken naar online kansspelen aanbieders die gratis spelen mogelijk maken. Vaak kan je als nieuwe speler rekenen op bijvoorbeeld 20 Free Spins voor een online videoslot voor in de echt geld modus. Je ontvangt dan dus een bescheiden kans op geld prijzen, maar je zal wel rekening moeten houden met de bonus voorwaarden. Met gratis speelrondes win je namelijk vrijwel altijd bonus geld wat je moet proberen vrij te spelen door het een x-aantal keer rond te spelen. Toch is geld winnen middels dit soort acties zeker een mogelijkheid en wel omdat bijvoorbeeld online video slots hoofdprijzen hanteren van vele duizenden euro’s. Win je zoveel geld, dan heb je gelijk voldaan aan de voorwaarden en kan je een uitbetaling aanvragen. De win kans is vrij groot en deelname is altijd eenvoudig.

p